Прочитај ми чланак

ХАОС У ПОДГОРИЦИ Бомба прекинула меч Будућност – Морнар!

0

Кошаркашка утакмица у Подгорици између Будућности и Морнара прекинута је синоћ након прве четвртине због дојаве о бомби.

Меч ће бити настављен данас од 20.30 часова, и то од тренутка прекида, а домаћин је након првих десет минута игре водио резултатом 24:14.

Требало је да Будућност и Морнар одиграју пету одлучујућу утакмицу финалне серије плеј-офа Ерсте лиге, након што су оба тима славила у мечевима на свом терену у претходна четири дуела.

Ово је 13. дојава о бомби у последњих месец дана, али и прва на спортским манифестацијама, након што су на удару били три пута „Делта сити“, дискотека „Бигл“, два пута „Капитал плаза“, те хотели „Хемера“, „Хилтон“ и „Рамада“, као и зграда Специјалног државног тужилаштва.

Претње о бомбама у кабинету долазиле су и судијама Основног суда у Подгорици и руководиоцима црногорске Управе полиције.

Све досадашње дојаве долазиле су са телефонских бројева оператера из Србије, а било је и претњи и са бројева са тероторије БиХ. Црногорска полиција је у контакту са колегама из Србије и БиХ да би се открили починиоци ових кривичних дела.