• Почетна
  • СПОРТ
  • Гробари – сви на Бањицу: Партизан дочекује руски Спартак
Прочитај ми чланак

Гробари – сви на Бањицу: Партизан дочекује руски Спартак

0

vaterpolo_621x0(Новости)
Сањају Београд.
Ватерполисти Партизана Рајфајзен стигли су на завеслај од фајнал-фора Лиге шампиона, 31. маја и 1. јуна, у свом граду. Црно-бели добро знају да су последње препреке најтеже и да је сваки гол или одбрана као од сувог злата. Партизанови играчи вечерас (20.00) на Бањици, у првој четвртфиналној утакмици дочекују Спартак из Волгограда.

– Дошли смо до последњег степеника и пласман на Ф4 за нас би у новој сезони био невероватан успех – истиче председник Партизана Александар Шоштар.

Играчи су се последњих дана трудили да из главе избаце Раднички и елиминацију из домаћег плеј-офа, како би се максимално концетрисали на искусног ривала.

– Ако желимо себи добро не смемо да мислимо више на Крагујевчане. Спартак је састављен од руских репрезентативаца и нарочито је опасан код куће. Морамо да се концетришемо на нашу игру, да испоштујемо договор из свлачионице и резултат ће доћи сам по себи – наглашава млади репрезентативац Никола Дедовић.

Иван Рацков тврди да екипа не осећа притисак због Фајнал-фора, већ да сви до једног мисле само на Спартак:

– Скупљамо снагу како бисмо што боље одиграли против Руса. Они су јаки, опасни, а ми жељни доказивања, одлучни да пружимо максимум. Волео бих да нас подржи и што више навијача.

Распоред утакмица четвртфинала
У Првим четвртфиналним утакмицама данас се састају: Сегед – Црвена звезда (18.45), Партизан Рајфајзен – Спартак Волгоград (20.00), Вуљагмени – Барселонета (18.00), Галатасарај – Југ (19.30). о Реванши су 1. маја, осим дуела Црвена звезда – Сегед, који се игра 30. априла.

о У полуфиналу Фајнал-фора, 31. маја у Београду, састају се: Сегед/Ц.звезда – Вуљагмени/Барселонета, Партизан Р./Спартак – Галатасарај/Југ. Финале је 1. јуна.