• Почетна
  • СПОРТ
  • „Гробари“ и Готовина на утакмици Задар – Партизан?
Прочитај ми чланак

„Гробари“ и Готовина на утакмици Задар – Партизан?

0

Меч између Партизана и Задра у Јадранској лиги, који се игра у среду, привлачи пуно пажње медија.

Медији у Хрватској преносе да је Задар затечен новошћу која се тиче гостовања Партизана. Наиме, према писању Јутарњег листа група навијача Партизана најавила је долазак на утакмицу, што је до сада било незамисливо.

– Добили смо информацију да би група навијача Партизана организовано хтела да дође у среду на утакмицу. Никакву одлуку о тому још нисмо донели, а вероватно хоћемо у уторак – рекао је за Јутарњи лист спортски директор Задрана Бранко Скроче.

До сада у Задар, ни у „Јазине“, ни на „Вишњик“, није долазила нити једна навијачка група из Београда, ни „гробари“, ни „делије“, док је пре неколико година, када је из Задра на утакмицу с Партизаном организовано кренуо „торнадо“, стигао само до државне границе, пошто су им српске власти забраниле улазак у земљу.

„Гробари“ су најавили долазак на меч којем би наводно требало да присуствује и ослобођени хрватски генерал Анте Готовина.

Иначе, Партизан ће у Задру бити без првог тренера Душка Вујошевића који је суспендован због физичког насртаја на судију.

 

(С медиа)