Прочитај ми чланак

ФУДБАЛ – СЛУЧАЈ ДРОН: УЕФА одговорила Србији и Албанији

0

uefa-logoИстог дана у Ниону, после седам сати сведочења, донета је и одлука да на снази остају старе казне. Нови рок за жалбу 21 дан.

Србија и Албанија пред Комисијом за жалбе УЕФА су у уторак сведочиле пуних седам сати. Међутим, састанак у Ниону, који је почео у девет ујутро и трајао до четири по подне, завршен је штурим саопштењем, а онда је у вечерњим часовима ипак донешена одлука – све жалбе два Савеза се одбијају и на снази остају раније изречене казне!
Шпанац Педро Томас, Гез Еилерс из Немачке и Михаел Маесен из Холандије „чешљали“ све детаље жалби ФС Србије и ФС Албаније срочених на више од 1.000 страна.

Генерални секретар ФСС Зоран Лаковић с једне, председник ФС Албаније Арманд Дука с друге стране, били су окружени својим тимовима правника и Апелационом комисијом.

И после седам сати расправе, додатних саслушања петорице сведока, било је јасно да ће УЕФА тешко да се мрдне са тачке коју је ставила 14. новембра, када је Србији одузела три бода, 100.000 евра и одлучила да на две утакмице не буде наших навијача на трибинама.

(Вечерње новости)