Прочитај ми чланак

Фрка у Звезди: Шта је са Мијаиловићем?

0

Mihailovic(Мондо)
Стеван Миковић, агент младог фудбалера Црвене звезде Срђана Мијаиловића, оптужује тренера Александра Јанковића за лаж. „Није тачно да Мићка боле леђа!“.

У тиму Црвене звезде нема места за младог Срђана Мијаиловића, момка који је уживао леп статус у време Роберта Просинечког, што му је и дало кредит код Синише Михајловића који га је позивао у национални тим Србије.

Али, Мијаиловића већ трећу утакмицу не да нема у тиму, него га нема ни у протоколу.

Његов агент Стеван Миковић из агенције „Лиан спорт“ тврди да Мијаиловић не игра зато што га не пристаје на услове тренера Александра Јанковића.

„Мијаиловић је здрав као дрен, лаж је да не игра јер га боле леђа. Истина је да није у комбинацији, јер се не уклапа у варијанту менаџерисања Александра Јанковића“, тврди Миковић у изјави „Спортском журналу“.

Агент наставља:

„Од првог дана сарадње, Мијаиловић има проблем са Јанковићем, јер га није звао ни у младу репрезентацију Србије. Тренер је контактирао његовог оца и предложио му да прихвати систем менаџерисања, што није хтео. Склањање из тима је почело сада и дефинитивно је скрајнут“, рекао је Миковић.

Агент каже да оно што ради тренер Црвене звезде нема везе са спортском причом.

„У питању су класични интереси! Мијаиловић више неће одиграти ни минут док је Јанковић тренер. Не разумем спортски део управе Црвене звезде како му дозвољава мешетарење“, сипа оптужбе агент младог фудбалера.

Миковић каже да је због оваквог односа Мијаиловић изгубио статус А репрезентативца и оцењује да су у оваквој ситуацији Црвеној звезди најмање била потребна појачања на позицији задњег везног, јер је имала два репрезентативца.

„Мијаиловић је био једини играч за кога је постојало озбиљно интересовање клубова из иностранства. Срозали су му цену са два милиона евра на 150.000. Уместо да га пусте да игра и покушају да трансфер подигну на пет или 15 милиона евра тотално су га уназадили!“, каже агент фудбалера Стеван Миковић.