Прочитај ми чланак

ФК Партизан: И Иванов и Стојковић на тренингу

0

ivanov1212
(Мондо.рс)

Бугарин Иван Иванов на тренингу на стадиону у Хумској. На тренингу и голман Владимир Стојковић. „Главом сам у Партизану“, каже Иванов.

Нова-стара лица на тренингу Партизана у понедељак увече на стадиону на Топчидерском брду.

Као што је најављено, искусни штопер Иван Иванов вратио се необављеног посла, односно трансфера у швајцарски Базел, и у понедељак увече придружио се старом јату.

Неусмњиво, велико и неочекивано појачање за Партизан пред реванш меч 2. кола квалификација за Лигу шампиона против јерменског Ширака.

Иван Иванов, кога навијачи Партизана изузетно цене или да кажемо воле због свега што је урадио у црно-белом дресу, каже да је сам одлучио да се врати када је видео да Базел не завршава трансфер Драговића, коме је, запораво, требало да буде замена у том швајцарском клубу.

И поручује саиграчима, стручном штабу, навијачима Партизана: „Рачунајте на мене!“.

У изјави новинарима, Иванов је овако препричао све што се дешавало претходних дана, од доласка понуде Базела, преко оне ситуације у Јерменији када није желео да игра, до данас.

„Када је дошла понуда отишао сам до Нађа (спортског директора Партизана) и рекао му да хоћу да идем и да не бих желео да играм ту прву утакмицу у Европи. Створила се та, мало непријатна ситуација око те утакмице у Јерменији. Али, Партизан ме је пустио, прихватио је понуду Базела и отишао сам у Швајцарску. Све је зависило од трансфера Драговића, али он је чекао неку добру понуду… Рекао на одласку да ћу се вратити ако се све не заврши у року од четири-пет дана. То сам рекао и људима из Базела и ево ме“, рекао је Иванов.

На молбу новинара да прокоментарише гласине да у Базелу наводно није прошао лекарске прегледе, Иванов се насмејао: „Ма, неее. Све ово је стопирано због Драговића“.

А да ли је сада главом у Партизану?

„Да, јесам. Наравно да могу да рачунају на мене… Знам да су ме навијачи Партизана подржавали. Када бих срео некога на улици, сви су ми давали подршку и сви су ме разумели. И људи у клубу“.

Занимљиво, на тренингу у понедељак појавио се и Владимир Стојковић, голман који има одрешене руке да оде из клуба. Али, док не нађе ангажман одлучио је да остане у форми у Партизану.

Стојковић је ових дана у жижи интересовања домаће јавности, не због фудбала, већ због промена на приватном плану. Он је потврдио да се разводи од супруге Бојане, а на друштвеним мрежама је претходних дана постављао фотографије своје нове девојке, манекенке Дејане Живковић.

„Узео сам један слободан дан, отишао до Црне Горе, где сам био на преговорима са једним италијанским клубом, али ништа од тога. Вратио сам се и тренирам са Партизаном“, рекао је Стојковић новинарима.