• Почетна
  • СПОРТ
  • Џајић: Нисмо могли Пинту да доведемо Месија и Роналда
Прочитај ми чланак

Џајић: Нисмо могли Пинту да доведемо Месија и Роналда

0

DZAJIC

(Курир)

Председник фудбалског клуба Црвена звезда, Драган Џајић, разочаран је одлуком португалског стручњака Рикарда Са Пинта да поднесе оставку на месту тренера.

„Није имао финансијске разлоге за одлазак, све је по том питању било на врхунском нивоу. Морао је да схвати да не можемо да му доведемо Роналда и Месија, у том случају тим може да води и наш навијач Мирко „Италијан“. Нећемо сада више о томе. Имали смо коректан однос. Жао ми је, али морамо да наставимо даље. Са Пинту је већ прошлост, окрећемо се будућности“, рекао је први човек црвено-белих.

Џајић је истакао да је покушао да убеди Португалца да остане, међутим, он није желео да промени одлуку.

„Морао је да зна у какву је средину дошао. Прелазни рок је тек почео, довели бисмо му играче. Нико му није стављао нож под грло. Тако је у фудбалу, морамо да се прилагодимо ситуацији“, рекао је Џајић.

Председник Звезде није желео да открива имена потенцијалних наследника Португалца, али је нагласио да ће Управа учинити све како би што пре нашла адекватно решење.

„Нећемо о именима. Рећи ћемо вам ко је тренер када га изаберемо. Хоћемо да почнемо нормално да радимо, треба да идемо постепено и решавамо проблем по проблем. Добро би било да дође што пре“.

Фудбалери Црвене звезде у недељу 23. јуна путују на припреме у Словенију. Остаје да видимо да ли ће на пут кренути са новим шефом стручног штаба.