Прочитај ми чланак

Џајић: Бранио сам Јанковића, јер му верујем!

0

(Вести)

Председник Црвене звезде Драган Џајић изјавио је да верује у тренера Александра Јанковића, који је на остао клупи, иако је део Управног одобра инситирао на његовој смени после ремија са Радом.

„Јесте, тачно је да сам бранио Јанковића. Имам поверење у њега. Размишљам на свој начин, али и дозвољавам да други чланови УО имају своје мишљење и да треба да га изнесу. Зато и постоји то тело, да се јасно каже ко шта мисли, да се суоче ставови. Нормално је да постоји борба мишљења, не тражи нико да се слепо слуша“, рекао је Џајић, и додао да актуелни тренер ипак није био пред сменом.

„У медијима је створена таква слика. Али када тренер у Звезди није био под притиском? Ја сам 50 година овде, увек је тензија чим су игре или резултати мало слабији. Ко хоће да игра и ради у Звезди мора да живи с тим набојем“, додао је председник Звезде.

Вест да једино Јанковић није добио новац приликом недавне исплате дела зарада нема везе с атмосфером која се створила око њега, тврди председник клуба.

„То је само пропуст и биће исправљен. Никога не окривљујем за грешку, а тренеру је све објашњено и ту нема никакве позадине. Чињеница је да имамо огроман дуг и да би он био оптерећење и за државу, а не за клуб. Потешкоће су велике, али нисам забринут за постојање клуба“.

Џајић је рекао да је Радна заједница, која није примила већ девет плата, следећа која добија дуго очекивано новац за свој рад.

„Они морају да добију новац! Њихово стање ме боли као човека од дана када сам се вратио у клуб. Прве паре које стигну биће уплаћене њима, у то нека нико не сумња“, поручио је Џајић.