Прочитај ми чланак

Да ли би Британци Новаку дозволили оно што су Срби Мареју?

0

Након што је окончан Дејвис куп меч између Србије и Велике Британије шампион Вимблдона Енди Мареј открио је занимљиву анегдоту која му се десила приликомдоласка у нашу земљу. Тwеет

Marej Djokovic

Већ је било приче о томе да је Шкотланђанин ушао у Србију без путне исправе, што је он после меча и потврдио рекавши да је његова супруга Ким Сорс у ранац убацила пасош његовог менаџера Џоша Мареја, који није у рођачким везама са Ендијем.

Иако је дошао само да посматра меч и пружи подршку својим колегама из репрезентације занимљива је одлука надлежних људи у Србији да Мареју допусте да уђе у земљу уз обећање да ће му његов пасош бити достављен у најкраћем могућем року.

Тако испада да Енди званично у Србију није ушао, али је из ње изашао и упутио се на Мајорку где се припрема за предстојеће Олимпијске игре. Подсећамо да је Шкотланђанин одлучио да прескочи Роџерс куп који се ове године одржава у Торонту и на ком је требалод а брани 1.000 поена пошто је пре 12 месеци тријумфовао у Монтреалу.

Питање које се само намеће је да ли би и Британци исто реаговали да се на пример на пасошкој контроли без путне исправе појавио Новак Ђоковић. Ми смо сигурни да не би и да би уследило шиканирање на разне начине.