Прочитај ми чланак

ЧОВЕК СА ДВА ЛИЦА Како је тренер Вашингтона ЦИНКАРИО Јокића (ВИДЕО)

0

На мечу Денвера и Вашингтона, Никола Јокић се нашао у центру пажње. Наш центар зарадио је техничку после “сукоба” са тренером “чаробњака” Скотијем Бруксом. Искусни стручњак је после меча покушао да спусти лопту, хвалио је Србина, али током самог сусрета испао је више него некоректан.

– Била је то врло чудна ситуација. Не мислим да је ту било Јокићеве намере, али је контакт постојао, па су судије процениле то што су процениле. Идемо даље, али… Морам да признам да ми се никада нешто овако није десило – рекао је Брукс одмах после утакмице.

Неколико дана касније појавио се снимак на којем се види да је тренер Вашингтона радио све супротно од онога што је говорио. Он је буквално трчао ка судијама како би издејствовао да Јокић буде кажњен. Бруксова гестикулација је била потпуно јасна. Остаје недоумица зашто је после сусрета променио мишљење. Никола Јокић никада није био инцидентан играч и тешко је поверовати да је заиста хтео да се обрачуна са Бруксом.

На крају, Вашингтон је славио, а овај детаљ и техничка отворили су им пут до победе. Брукс је уписао победу, издејстовао је шта је хтео а после меча показао је своје право лице.