Прочитај ми чланак

БОБИ ОДАБРАО У КОМ КЛУБУ ће наставити НБA каријеру

0

Једна сезона у дресу Сан Aнтони Спарса била је довољна за Бобија Марјановића да покаже НБA клубовима да заслужује да игра у најјачој лиги на свету.

Бобан Марјановић

Бобан Марјановић

Иако је у Спарсима практично био тек пети центар у ротацији српски репрезентативац је имао неколико врло добрих партија, а с обзиром да је на терену проводио у просеку нешто мање од 10 минута статистика од 5,5 поена и 3,6 скокова по мечу је више него добра.

Стога не чуди велико интересовање за српског горостаса, који ће по свему судећи ипак остати у Сан Aнтонију, ако је веровати израелском новинару Дејвиду Пику. Он преноси да му је извор близак играчу рекао да верује да ће и следеће сезоне носити дрес Спарса.

Подсећамо да према правилима клубови немају право да шаљу понуде играчима пре 1. јула и тек тада ћемо дефинитивно моћи да добијемо потврду ове вести.

Марјановић је прошлог лета из Црвене звезде прешао у Сан Aнтонио са којим је потписао једногодишњи уговор вредан око два милиона долара. Нема сумње да ће српски репрезентативац овог лета добити дугорочнији и боље плаћен уговор.