Прочитај ми чланак

Боби користи шансу, без промашаја!

0

Мање игра од конкурената, али ови минути у предсезони показују да се Србин намеће као озбиљна опција за Пистонсе...

marjanovic501716020161016091807

Бобан Марјановић је добио свега десетак минута у победи Пистонса над Милвокијем. Српски центар је убацио 8 поена, без промашаја, два шута и четири пенала је претворио у кошеве.

Уз то Србин је имао 4 скока и једну украдену лопту, направио је и две грешке.

Ван Ганди је по 18 минута држао у игри Драмонда и Арона Бејнса који су испред Бобија, стартни центар је уз 12 поена имао и 13 скокова, а куриозитет је да је популарни „Дре“ реализовао оба слободна бацања, ретко му се то дешава. Бејнс много слабији, шут 1 од 6, укупно 2 поена, па можемо рећи да је Боби много боље деловао од свог конкурента.

У Милвокију, по обичају Антетокумпо 21 поен, двоцифрен је у слабој вечери Бакса био једино још Мус Монро са 12 поена.

У осталим мечевима вечери Јута је растурила „резервне“ Клиперсе, Пол, Грифин, Џордан су одмарали, али и на другој страни није било Фејворса и Хауарда. Гобер одличан, 17 поена, 10 скокова, 3 блокаде, Француз је баш доминирао.

Шарлот је славио у Чикагу после продужетка, оба тима имала су очајне бројке, поготово кад је шут у питању, Вејд је убацио 11 поена, Рондо имао 10 асистенција, Миротић се није уписао за десетак минута. Код Хорнетса, Кемба Вокер 11 поена, 8 асистенција, Камински и Белинели оружје са клупе, по 14 поена…

И напослетку, лака победа Бостона над слабим Нетсима. Утрпали су им 120 поена, Ајсија Томас је убацио 19, Селтикси су добили пет од шест мечева у предсезони, док Бруклин чека тешка година, јасно је и пре почетка…