Прочитај ми чланак

Бејл не почиње меч против Србије!

0

bejl

Најскупљи фудбалер на свету још има проблема са повредом и сам ће одлучити да ли је у стању да у неком тренутку уђе у игру против изабраника Синише Михајловића

Фудбалска репрезентација Србије пред претпоследњи меч квалификација за Светско првенство у Бразилу против Велса има доста персоналних проблема, али није све сјано ни у табору ривала. Герет Бејл, најбољи играч Велшана, који је недавно остварио рекордан трансфер у историји фудбала преласком из Тотенхема у Реал Мадрид за 100 милиона евра, неће наступити од почетка утакмице за свој национални тим, открио је селектор Велса Крис Коулмен.

Бејл није наступио ни у петак на мечу против Македоније, због повреде задобијене прошле недеље, а то није наишло на добар одјек међу навијачима Велса.

– Погодило ме је што су ме после утакмице оптуживали да сам преварио наше навијаче да ће бејл играти против Македоније. Ниједном нисам рекао да ће играти, већ да, ако буде шансе да заигра, одиграће део меча. Није се добро осећао и терен је био лош. Ставио сам га на клупу из очигледних разлога, нисам ћелео да се њихов селектор охрабри видевши да Герет не може да наступи- рекао је Коулмен, а пренео Скај спортс.

– У понедељак је поново поново био на прегледу, да будемо сигурни да није ништа озбиљније. Пошто није играо утакмице неће стартовати ни против Србије у уторак и није ни у једном тренутку ни био у комбинација да почне тај меч. Ако буде могао да одигра неки део меча, сигурно да хоће. Али сам ће одлучити о томе – оценио је селектор Велшана.

Меч између Велса и Србије игра се у уторак у Кардифу од 20.45, а обе репрезентације изгубиле су све шансе за пласман на СП.