• Почетна
  • СПОРТ
  • Бајро Жупић : Партизан ће да победи јер су Гробари најјачи
Прочитај ми чланак

Бајро Жупић : Партизан ће да победи јер су Гробари најјачи

0

Bajro zupic71(Спортал.рс)
„We love you Bajro…“ Орило се крајем 80-их година где год је играо Партизан, а навијачи нису заборавили љубимца Бајра Жупића ни двадесет и више године након одласка из Хумске. Љубав између бескомпромисног борца и Гробара и даље траје, а управо ће легендарни фудбалер бити међу највећим навијачима црно-белих у суботу против Црвене звезде.

– Верујем да ће Партизан победити у највећем празнику фудбала у Србији. Поседују црно-бели јачи тим, иако је Звезда у великој форми. Поправили су игру у последње две утакмице играчи првака и на прави начин дочекују дерби – јасан је Жупић за СПОРТАЛ.РС.

Можда је за то заслужан нови тренер Вук Рашовић?

– Свака промена доноси нешто наво и води на боље. У правом тренутку је тим продрман, јер екипа је изгубила девет бодова за две недеље. Сада се види да се ситуација поправља и то је битно.

Има те ли неку поруку за навијаче Партизана?

–  Навијајте свим срцем за Рашовићеве играче и носите их. Гробари су најбољи навијачи на свету, самим тим бољи и од ривала у суботу и најбитнији атрибут у утакмици за шесту узастопну титулу.

Хоћете ли бити присутни у Хумској?

– Не верујем. Морам да идем у Ивањицу, где игра Нови Пазар, али ћу пратити меч путем ТВ екрана.

Да ли ће бити славља у Пазару уколико Партизан буде првак, односно победи у дербију?

– Свакако да хоће. Мораће да се прослави шеста узастопна титула. Црно-бели су увек имали велику подршку у Пазару. Пожелео сам да „плави“ узму бод Партизану и то се остварило, а друга жеља је била да „парни ваљак“ буде шампион. Верујем да ће се и то обистинити. Будимо искрени, онај ко тријумфује у дербију неће себи дозволити кикс у преостала два кола – завршио је Жупић.

(Фото: МН Пресс)