Прочитај ми чланак

Атлетичарима из Русије и Белорусије забрањен наступ у Београду, „Косово“ може!

0

Грађани Србије са правом стрепе када је реч о власти у нашој земљи која као да припрема терен за могуће увођење санкција Русији због војне операције у Украјини.

Домаћи медији, како позициони тако и опозициони покушавају да промене мишљење јавног мњења кроз текстове, емисије и госте који блате Русију и руски народ.

Да би све било горе јер увек може горе и наша држава преко председника Србије, Александра Вучића константно диже панику, правдајући могуће будуће одлуке.

Једна таква одлука је била да прећуте забрану учествовања Русије и Белорусије на дворанском светском првенству у атлетици које се одржава у Београду.

Тако је, наша држава уместо да је изразила критику или бојкот, прећутала је и тако се придружила санкцијама руским и белоруским спортситима.

Рекли смо вам да може горе.

Док се нашој браћи и сестрама забрањује да учествују на СП у Београду, репрезентативци лажне државе Косово могу да трче и скачу по дворани до миле воље.

Да, такмичари из лажне државе због које је НАТО, предвођен САД-ом убио више од 3000 цивила током бомбардовања 1999. године могу да учествују на Светском првенству у Београду.

Да ли може горе и од овога? Па може. Вероватно после избора.