Прочитај ми чланак

ЗЛАТНИ ОДБОЈКАШ разоткрио мистерију о секс афери с италијанском министарком

0

Златни српски одбојкаш, Александар Атанасијевић, који је био један од најзаслужнијих за тријумф Орлова на Европском првенству је у интервју за Телеграф октрио многе детаље о самом првенству, припреми, свему што се дешавало, како је у Паризу било и суза и невероватних говора у свлачионици, зашто је ушао у сукоб са Словенцем...

Поред свега тога, са Атанасијевићем смо поразговарали о његовој каријери, периоду у Партизану, Пољској и на крају Италији, где је у једном моменту био на мети „жуте штампе“, када су му „паковали“ секс аферу са италијанском министарком Маријом Еленом Боски.

То се догодило још 2015. године, а Атанасијевић је за Телеграф открио и како је реаговао на то, као и други „осумњичени“ српски репрезентативци, којима није било свеједно.

– Клуб у Италији никад не дозвољава превише да се приђе играчима због обавеза, уговора са спонзорима, ради се само са онима који су уложили у екипу, када је слободан дан или јутро. Другачије је него овде. Немају превише таблоидних тема о одбојкашима.

– Што се тиче политичарке, лепа је, старија много више од нас, и сви смо се изненадили када смо прочитали у новинама. Ја у том тренутку нисам имао девојку, па ми је било чак и симпатично, али други момци имају супруге и децу и у једном тренутку су се уплашили, „јао, шта ће да ми каже жена“, али на крају се и то добро завршило – описао је Анатасијевић.

Иначе, Атанасијевић је сада срећно заљубљен и у вези је са бугарском одбојкашицом Јелицом Василевом.

                   ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!