Прочитај ми чланак

АНТОНИЋ ОТКРИО: Ко од НБА асова неће играти за репрезентацију

0

Помоћни тренер Саше Ђорђевића је открио ко ће од НБА асова играти, а ко неће бити у репрезентацији Србије у септембарским мечевима квалификација.

Александар Ђорђевић је данас обелоданио списак играча на које рачуна за септембарске мечеве у квалификацијама за Мундобаскет који ће се одиграти у Кини наредне године.

На том списку нашли су се сви наши кошаркаши који наступају у НБА лиги, а тај списак сте могли да прочитате ОВДЕ.

Ипак, Никола Јокић дефинитивно отпада са тог списка, саопштио је Јовица Антонић, помоћни тренер Салета Ђорђевића у нашој репрезентацији.

„На списку су 24 играча да бисмо могли да изаберемо оне који буду у могућности и спремни да играју, а већ смо пролазили ситуације да 10-12 не могу или неће. Мислим да нећемо моћи да рачунамо на Јокића.

Са Богдановићем и Бјелицом је чиста ситуација, биће доступни за ове две утакмице. Надамо се да ћемо моћи да рачунамо и на Теодосића и Марјановића, само је питање ког дана ће се прикључити репрезентацији. Слично је и са играчима из евролигашких клубова, који су почели припреме за сезону и траже да се помери долазак њихових репрезентативаца. Ситуација није комфорна. Пријавили смо толики број играча да нас околности не би изненадиле“, рекао је у интервјуу за „Новости“ Јовица Антонић.