Прочитај ми чланак

ШВАБА ХОЋЕ ДА ЈЕ СРБИН: Дрес Немачки, а копачке српске! (фото)

0

svajnstajgerove srpske kopacke

Бастијан Швајнштајгер и на нове копачке ставио Анино име уз нашу тробојку и поруку „31/7 душо“, што је датум почетка њихове везе.

Капитену репрезентације Немачке Бастијану Швајнштајгеру спонзор је припремио посебне копачке за мечеве против САД и Гибралтара. На његов захтев, поново је извезено Анино име поред српске заставе и датума почетка њихове везе – 31.7!

Везни фудбалер „панцера“ идентичне детаље додао је и почетком године на своје црвене копачке, које је носио ове сезоне на мечевима минхенског Бајерна, а сада је одлучио да исто уради и на жутим, у којима наступа за репрезентацију.

Немачки папараци ухватили су овај детаљ током тренинга селекције „панцера“ пред пријатељску утакмицу са Сједињеним Америчким Државама, која се игра у среду у Келну. Током сусрета са селекцијом Јиргена Клинсмана, Швајни ће први пут у мечу националног тима имати подршку своје девојке Ане Ивановић, коју је свим срцем бодрио из њеног бокса претходне две недеље на Отвореном првенству Француске у Паризу.

Заљубљени пар је након Ролан Гароса, где је Ана направила велики успех и стигла до полуфинала, накратко отпутовао у Београд, а затим су заједно стигли у Келн.

Ana-Ivanovic-Bastijan-Svajnstajger-630x330
Ускоро летовање

Капитен селекције Немачке од прекјуче се налази у кампу репрезентације и спрема се за меч са САД, а сваки слободан тренутак проводи с најбољом српском тенисерком. Швајни има обавезе с „панцерима“ и 13. јуна, у квалификационом мечу с Гибралтаром, након чега ће пар имати седам слободних дана, које ће вероватно искористити за одлазак на неку егзотичну дестинацију. После тога Ивановићевој почињу припреме за Вимблдон.

Извор: Курир.рс