Прочитај ми чланак

Вујошевић: Нова власт купује Звезди титулу

0

Тренер Партизана Душко Вујошевић рекао после првог припремног дуела његове екипе да део државе жели да купи или части Црвену звезду титулом. Вујошевић је у изјави за СОС канал рекао да ће „хватати за врат“ сваког ко жели да ван терена дође до титуле.

– Постоје индиције да би неки наши противници могли да купе, или да их нова власт која је дошла, части титулом. Мисле да су дошли на власт да би и Звезда дошла на прво место. Без обзира на то, гледаћемо да решимо своју финансијску ситуацију која није лака и да са овим младим тимом, допуњеним повређеним Лучићем и репрезентативцима Анђушићем и Муслијем будемо најбољи. Идемо на прва места у свим такмичења у којима учествујемо и метафорички да кажем, хватаћемо за врат свакога ко хоће било шта да лови у мутном, као што су већ почели – рекао је Душко Вујошевић.

 

Вујошевић је тако на свој начин одговорио на изјаве председника Црвена звезда Дива Београд Небојше Човића.

 

„Циљ нам је да у свим такмичењима нападнемо прво место. У Јадранској, Еврокупу, домаћој Лиги и Купу и то уопште не кријемо. Као што не кријемо да ћемо напасти и све друге факторе који пробају да нас уведу у нерегуларности. Више ћутања нема, а то значи, ако хоће да муљају са судијама, метафорички речено, хватамо за врат“, рекао је Човић недавно у једном интервјуу.

 

(Курир)