Прочитај ми чланак

Гајтанџијева писала Путину: Србија продаје оружје Украјини, издајници вас лажу!

0

Клупко обмана режима Александра Вучића према Русији се обмотава. Бугарска истраживачка новинарка Дилијана Гајтанџијева и ауторка светски познатог сајта "Armswatch.com", послала је отворену поруку председнику Владимиру Путину, у којем га упозорава на групу доушника и издајника у његовом окружењу, који прослеђују информације Британској обавештајној служби, а између осталог му прикривају истину и о томе да украјинске трупе користе српско наоружање!

Она је послала јавну видео поруку на адресу председника Руске федерације:

– Власт у Србији игра двоструку игру, Украјину снабдева оружјем, а то пориче у јавности и представља се у другачијем политичком светлу.

Господине председниче Путине, мој поуздан извор ми је пружио информације о томе да у вашем уском кругу сарадника, као и међу припадницима Главне обавештајне управе Оружаних снага Руске федерације, постоје доушници, који достављају информације „Белингкету“, такозваној новинарској истраживачкој групи, основаној од стране британске обавештајне службе.

Они вас такође погрешно информишу и доводе у заблуду већ дуже време. Посебно им је постао велики проблем моје откриће о српском оружју у Украјини. Доушници из вашег окружења достављају „Белинкату“ информације о вама.

Мој извор је затражио састанак са Рамзаном Кадировом, како би му предао листу доушника британске службе. Према речима мог извора, само се Кадирову може веровати – изјавила је између осталог Гајтанџијева у видео поруци.

Такође, она је објавила ексклузивне снимке припадника украјинске војске који користе српско оружје против Русије на фронту, као и складиште близу Харкова препуно српког оружја!

Данас је и председник Белорусије Александар Лукашенко упозорио режим у Београду да не може да седи на три столице и да је време да отвори све карте. Да ли долази време расплета?