Прочитај ми чланак

ЗВОНКО МИХАЈЛОВИЋ: Владика Теодосија, игуман Сава и ја смо државни непријатељи

0

„Сведоци смо да режим напада сваког оног ко се супроставља политици коју Владе Републике Србије и српски председник воде према Косову. Дакле, сваки Србин је државни непријатељ, било дa је лаик или црквено лице, као што су игуман дечански Сава или владика Рашко-призренски Теодосије, ко има другачије мишљење од Александра Вучића”, за Србин.инфо каже Звонко Михајловић, лидер косметских Срба који живе јужно од Ибра, и додаје:

„Те етикете државног непријатеља се лепе свима нама који се противимо издвајању од Србије Косова и Метохије. Ја сада себе доживљавам као једног од државних непријатеља само зато што се не слажем са издајничком политиком режима у Београду”, истако је Михајловић, подвукавши:

„Народ на Косову и Метохији, у великој већини је јединствен у ставу, да треба сачувати Косоо и Метохију у састав Републике Србије. Мислим да ћемо у тој борби успети, да СНС-СПС режим неће успети да реализује свој издајнички наум, јер ма колико они хтели Бог неће дати”.

 

„Српски народ и Црква су увек ишли заједно. Нажалост, данас државне власти нису уз народ и Цркву и због тога ће платити – пред судом историје и Божијим судом, на којем ћемо се сви појавити, са својим добрим делима, али и гресима, ”закључио је за Србин.инфо Звонко Михајловић, бивши председник општине Штрпце, и један од лидера Срба јужно од Ибра.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!