Прочитај ми чланак

ЖИВКОВИЋ Лекарска уверења за народне посланике јер око 150 пати од псеће болести

0

Председник Нове странке и народни посланик Зоран Живковић је у Скупштини Србије затражио да у „Закону о допуни закона за избор народних посланика” после прве таћке дода тачка која гласи: ... да за избор кандидата за народног посланика неопходно да има лекарско уверење о здраственој способности за заснивање радног односа у државним органима.

„Ово је неопходно за било кога ко желе да раде у државним органима (чувар, кафе куварица, референт, начелник одељења и итд), па зашто не би било обавезно и за народне посланике, да нам се не би дешавало да имамо у парламенту посланике који ричу, мучу, који својим присуством загађују атмосферу, који су болесни од неизлечивих болести који стварају проблем не само њима и људима који седе поред њих, у сали, већ читавом друштву.

Рецимо, очигледан пример Пављовљевог ефекта је оно кад неки звук пустите псу, па он почне да лучи у желудцу течности да би варио, јер су га тако навикли, да пре него што му дају сендвич да му звоне. Ми то имамо сваки дан на гласању, те између 1256 и 156 људи очигледно пати бар од почетних симбола те болести!”.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!