Прочитај ми чланак

Жељко лопове, робија ти не гине! Маса уздрмала геноцидни Пинк, умало сукоби! ВИДЕО

0

Данас се у Београду и још 15 градова и општина одржава девети по реду протест “Србија против насиља”. Предвиђено је да се демонстранти у главном граду окупе испред Скупштине Србије, а потом ће се упутити до зграде телевизије Пинк. Пратите дешавања уживо на сајту и јутјуб каналу "Србин инфо".

21.30

Девети протест Србија против насиља је завршен, а народ се полако разилази. И поред слабијег почетка, поново је одржан масован протест, а Жељку Митровићу је послата порука – после пада Вучићевог режима, Пинка више неће бити.

 

21.10

Протест је завршен, али су на крају батинаши Жељка Митровића почели да провоцирају окупљене. Народ је кренуо ка њима, али је обезбеђење протеста успело да обузда бес народа. Уследиле су прозивке на рачун срамотних плаћеника, који не би имали шта да траже да је маса народа заиста одлучила да крене ка њима.

Фото Србин инфо Н. З.

20.45

Тензије испред Пинка, где је присутан огроман број људи. Обезбеђење Жељка Митровића је насрнуло на демонстранте који су у првим редовима испред ограде која је постављена око геноцидне телевизије, али су се страсти брзо смириле. Хиљада и хиљаде људи испред Пинка је бесно. Ситуација је напета.

20. 40

Припадници опозиције пројектују фотографије свих жртава овог система на челу са Оливером Ивановићем на застави коју је геноцидни Жељко Митровић раширио преко своје телевизије. Народ узвикује „Вучићу, одлази“ и „Жељко, лопове, робија ти не гине“!

20. 30

Народ опколио геноцидни Пинк, узвикује „Жељко, лопове“, „наркоман“, „излазите напоље“, „нећемо Задругу“, „убице, убице“, „робија, робија“… Дедиње се тресе од масе народа.

 

20.11

Почетак колоне стигао испред ТВ Пинк, ускоро прстен испред геноцидне телевизије. Испред Пинка се налазе батинаши са маскама преко лица, а на кратко је на терасу изашао и Жељко Митровић. Саобраћај у овом делу града је потпуно блокиран.

Фото Србин инфо Н. З.

19.16

Протест се омасовио, сада огромна колона иде улицом Кнеза Милоша, па процене иду до пар десетина хиљада. Док шета, народ узвикује „Вучићу, одлази“!

19.01

Испред геноцидне ТВ Пинк, Жељко Митровић је оскрнавио заставу Србије прекривши своје погано легло зла и пропаганде. Испред се налази обезбеђење, а ту је и Кристијан Голубовић. Страх од народа је очигледан.

Фото Србин инфо Н. З.

18.58

Химном протеста „Востани Сербие“ завршени су говори на трибини испред Скупштине, народ креће у протестну шетњу и блокаду ТВ Пинк.

18.40

Прва се обратила холивудска глумица Бојана Новаковић, која је истакла да је насиље када власт предаје природна богатства страним компанијама. После њеног говора, народ је почео да узвикује „Вучићу, одлази“!

18.29

Почели су говори испред Скупштине, где је присутно више хиљада људи. Народа је ипак мање него претходне недеље, али наши извештачи јављају да је део грађана већ дошао директно испред ТВ Пинк. После говора, предвиђена је подужа шетња до ове геноцидне телевизије.

18.22

Почели протести у Крагујевцу, Краљеву, Зрењанину, Лесковцу… Народ у унутрашњости Србије се све више ослобађа и масовније излази на улице.

18:12
Одложен протест у Нишу

Протест у Нишу одложен је за следећу суботу испред кабинета градоначелнице.

17:59
Потпуно блокиран саобраћај код Скупштине

Саобраћај код Скупштине је потпуно обустављен.

17:56
Кристијан Голубовић испред ТВ Пинк

Осуђивани криминалац и учесник ријалитија „Задруга“, Кристијан Голубовић виђен је данас испред зграде ТВ Пинк непосредно пре почетка протеста „Србија против насиља“.