Прочитај ми чланак

ЗБОГОМ ПАМЕТИ: Кебара се диви шефу Вучићу и на кинеском! (ВИДЕО)

0

Лука Кебара један је од водећих СНС јастребова у Скупштини Србије. До сада није бирао начине на које ће да изрази идолопоклонство према свом шефу Александру Вучићу, а чини се да је сада отишао најдаље. Јер, он је у Парламенту данас, веровали или не, проговорио на кинеском језику, те је на тај начин изразио дивљење лидеру СНС.

Труди се млади Кебара да у свему прати Вучића, па је тако, баш као што је то председник Србије урадио пре нешто више од годину дана, на кинеском послао поруку у Скупштини. И то ничим изазван.

– Рећи ћу то на још један начин, на начин на који би и председник Народне Републике Кине Си Ђинпинг рекао, али и наш председник Републике Србије Александар Вучић, који је у Кини познат као Ући ћи, што у преводу, иначе, значи 577 – рекао је Кебара, али се ту није зауставио.

Наставио је да прича на кинеском језику, или бар некој верзији овог језика, што се тешко може препричати. Зато у видео снимку можете да се уверите како је све то изгледало, а због чега је Кебара у (лажној) Скупштини добио и аплауз. А како другачије?

Да подсетимо, реч је о посланику Српске напредне странке, који тренутно „ведри и облачи“ у Скупштини Србије, а недавно је причао о томе „како је сан Србије био нормални тоалет, те да је то била мисаона именица за време владавине тајкунског режима, и да управо тај режим није улагао у најосновније“. На крају овог излагања о тоалетима, ускликнуо је „живео Александар Вучић“.

Говорио је недавно и о „организованом криминалитету“, а остаће упамћен по томе што је на конституисању новог сазива парламента, на питање новинарке како се зове замуцкивао, а о утиску првог дана у Скупштини понављао је само – „други пут“.

Сада се очигледно опустио, па не само да је проговорио, него је то урадио и на језику који му није матерњи. А све како би на што бољи начин показао колико се диви Вучићу, који је још док Кебара није дошао у Скупштину причао на кинеском.