Прочитај ми чланак

ЗАПОСЛЕНИ У ВЛАДИ у пуној брзини „шкодом“ налетели на Вучићев ауто!

0

Vucic1_620x0

На службени аутомобил у коме се налазио председник Владе Србије, Александар Вучић, јуче је при пуној брзини налетео ауто марке „шкода суперб“, потврђено је „Блицу“.

„Шкода суперб“ излазила је из улице која води до уласка у Хитну помоћ ВМА, а аутомобил премијера ишао Црнотравском улицом у смеру ка Бањици, а како се „шкода“ није зауставила при уласку у раскрсницу и кретала неприлагодјеном брзином од 50 километара на сат, дошло је до судара, пишу данашње „Вечерње новости“.

Пуком срећом премијер није повређен јер се колона возила из пратње кретала нешто спорије. Он је потврдио „Новостима“ да је дошло до инцидента али да он није повређен.

– Тачно је да је данас аутомобил налетео на мој. Нисам повређен и добро се осећам – рекао је премијер.

У обезбеђењу премијера су припадници Војске Србије из јединица „Кобре“ па је увиђај обавила војна полиција, а у истрагу инцидента укључени су и други органи.
 
Возачу „шкоде“ је урађен алко- тест и узета крв на анализу, а дао је и изјаву надлежним органима.

“Шкода суперб” је, наводе „Новости“, у власништву Управе за заједничке послове Владе Србије, у којој је и возач возила запослен.

У тренутку удеса, комплетна Црнотравска улица је била под посебним полицијским обезбеђењем, јер је унапред најављен пролазак премијера Вучића и његове пратње и на самој раскрсници, у тренутку судара, било је распоређено седам саобраћајаца.

Истрага о удесу води се у најстрожој тајности.

(Блиц, Вечерње новости)