Прочитај ми чланак

ЗА ЗАТВОР Вучићев аналитичар и члан УО РТС признао да Вучић крши Устав!

0

Устав Републике Србије врло прецизно дефинише Косово и Метохију као јужну српску покрајину, а кршење Устава у свакој држави подлеже дугогодишњој робији као једно од најтежих кривичних дела (у Кривичном законику Србије се зове велеиздаја).

Foto: Printscreen / Youtube

Бранко Радун, политички аналитичар близак режиму Александра Вучића и члан Управног одбора РТС, заложио се на друштвеним мрежама да свако каже своје став по питању Космета, а при том је открио и став председника Србије, који се директно коси са Уставм Србије.

– Треба сви да се изјасне. Ето Вучић је рекао да је решење подела. Мислим да то није реално. Решење је, нажалост, рат написао је Радун на Твитеру.

Имајућу у виду да нико од Вучићевих потчињених (којима је омогућио висока примања из буџета) не излази са сопственим ставовима, а да претходно није добио одобрење са Андрићевог венца или централе СНС, поставља се, заправо, питање, чији је ово став?

Будући да је Вучић углавном окружен дезертерима који су избегли све ратове 90-их, али зато воле да „ратују“ на друштвеним мрежама и у говорима имитирају славне војводе, видећемо да ли ће наредних дана још неко из редова СНС-а предложити „спонтано“ ратну опцију да би се Вучићева противуставна „подела“ чинила као добра идеја.

https://t.co/DH5V9A41kI