Прочитај ми чланак

„За време СНС 53 мафијашка убиства, само 2 решена“

0

Бивши шеф посланичке групе Савеза за Србију у Скупштини града Београда написао је на свом твитер налогу да су Београду од доласка Српске напредне странке на власт извршене 53 мафијашке ликвидације, а да су само две дефинитивно решене, као и да су у овим случајевима и обични људи били угрожени. Јовановић је додао да је власт одбијала да икад расправља о безбедности и криминалу.

– Од доласка СНС-а, само у Београду извршене су 53 мафијашке ликвидације. Многе на начин да су обични људи били угрожени. Од тог броја, само два (2) случаја дефинитивно решена. Власт одбијала да уопште икад расправља у Скупштини града о безбедности и криминалу – написао је Јовановић, делећи принтсцреен изјаве начелника Управе криминалистичке полиције Београда Николе Милачића да је стопа криминала у Београду мања него пре неколико година о чему говоре велике заплене наркотика и бројна расветљена убиства.

Фото: Н.С.

Поставља се питање како је смањена стопа криминала ако су се дешавале велике заплене наркотика и ако је Тужилаштво покренуло поступак за расветљавање гнусног пребијања у Новом Саду које се десило 24. августа, тек 12. септембра?

– Да ли је Илија обухватио и злочин у Херцеговачкој овом медитацијом о благостању – гласи један од коментара.