Прочитај ми чланак

„Вучићево понашање шамар и увреда здраве памети“

0

Вучићева "молба Кризном штабу да схвати да држава мора да исплати и плате и пензије", још један је шамар и увреда здраве памети грађана Србије, у потпуности свесних да диктатор управља свим сегментима државе, од месних заједница до Скупштине и да је он лично и врховни командант Кризног штаба, наводи се у саопштењу Покрета слободне Србије.

ПСС подсећа да грађани Србије нису заборавили како су још деведесетих година испражњени пензиони фондови и отета друштвена имовина.

– Имовина свих нас тада је преведена у државну, како би се прелила у џепове партије на власти, односно исте црвено-црне коалиције која поново управља нашим животима. Разрадивши ову технику пљачке до савршенства, актуелна власт је оставила грађане Србије, који свакога дана, у све већем броју остају без посла, потпуно економски незаштићене, а захваљујући здравству уништеном нефинансирањем и растеривањем медицинских радника, незаштићеним и од пандемије – наводи се у саопштењу.

Покрет Слободна Србија захтева да Републичко тужилаштво и истражни органи предузму радње да се огромна финансијска средства, испумпана бројним криминалним радњама из буџета, хитно у њега врате и преусмере тамо где су најпотребнија, а виновници похапсе.