Прочитај ми чланак

ВУЧИЋЕВИЋ „БЛИСТА“: Јуче су провоцирали Вучића, није му било добро

0

Главни и одговорни уредник дневног листа "Информер" Драган Ј. Вучићевић сматра да су новинари одређних медијских кућа јуче током конференције за штампу у Београду на води покушали да испровоцирају председника Србије Александра Вучића. Њихово понашање је, како каже, било унапред осмишљено и договорено.

Вучићевић је за Пинк истакао да је Вучић током конференције за медије у Београду на води попут шаховскоог мајстора одиграо симултанску и то не са једном „хејтером“,,него са њих 10.

– Оно није било никакво новинарство, ти људи су послати да изазову инцидент –,истакао је Вучићевић.

– Новинар који уноси телефон у лице председнику државе, па где то има? Да ли,можете да замислите да је било који новинар пре 2012. године гурао мобилни,телефон у лице Борису Тадићу? Можете ли да замислите такву сцену било где у,свету, било где у Европи? Он себи даје за право и да каже председнику: „Ви се,завитлавате!“ – додао је Вучићевић.

Како је истакао, идеја је била да се гурањем телефона председику у лице изазове његова,рефлексна реакција да би се после од тога правио хаос.

– Све је то прорачунато и осмишљено у центрима моћи – рекао је Вучићевић и додао да,је председник Србије јуче био много лоше, а да је јутрос много боље.

Према његовим речима, Вучићу је јуче било тешко и због конфереције за медије у,Београду на води, али и због неких састанака са неким међународним посланицима.

– Јутрос му је знатно боље, „хејтери“ могу само да жале што им је пропала и та,шанса. Немају други начин да победе Вучића осим да га убију или да он умре. Ово,им је била шанса. Та количина болесне патолошке мржње мене сваког пута,испочетка шокира, иако зна ко су и шта су они – додао је Вучићевић.

Он је указао да је ноћас неко на твитеру објавио да је Вучић на ВМА, а одмах је,кренула најстрашнија кампања где се прижељкује његова смрт.

Вучићевић је оценио да се са патолошком мржњом вести да је председник Србије завршио у болници због срчаних проблема радују непријатељски „хејтерски“ медији у региону.

– Хрвати ликују, малтене славе јер им је неко од мрзитеља из Београда јавио да је Вучич лоше – додао је Вучићевић.

             ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!