Прочитај ми чланак

ВУЧИЋЕВА СРБИЈА, ЗЕМЉА САМОУБИСТАВА – Хоћемо ли то дозволити?

0

Очигледно је да држава нема стратегију нити жели да помогне људима који у очају због последица менталног и психолошког притиска дижу руку на себе.

Доказ за то је податак који показује да је већи број самоубистава у Србији него број убистава и људи који страдају у саобраћајним несрећама.
Ово је на жалост логичан след догађаја, због опхођења власти према грађанима Србије.

Радош Пејовић – pредседник савета за породицу и социјална питања

Медијски сервис Српске напредне странке, Пинк, већ дуго пропагира програме који грађанима Србије нуде очај и безнадежност.

Циљ ове власти јесте да сви постанемо зомбији и гледачи ТВ-а, како би они несметано владали.

Александар Вучић не зна да води државу, али зато феноменално зна да режира медијске представе о бољем животу, док људи све теже живе. У том медијском лудилу, људи осећају несигурност, апатију и страх, који неретко воде до фаталних последица.

Због ове власти, Србија постаје несигурно место за живот, где породице страхују хоће ли бити избачене из породичног дома због неплаћених рачуна, а неким министрима тетке наводно купују стан од 200 хиљада евра.

Шта нам то поручују?

Или си са напредњацима или немаш право на живот?

Радник Гоше, који се обесио у кругу фабрике, и породице које извршитељи избацују на улицу, најјаснији су примери у ком смеру клизи наше друштво.

Иако нам је неопходна морална и духовна обнова, Двери сматрају да је основни проблем нашег друштва незапосленост и сиромаштво, који касније узрокују трагедије.

Двери у својим породичним мерама управо предвиђају решавање овог проблема, кроз разне стимулације и незапослених и послодаваца, повољне кредитне моделе, олакшице при стицању, као и заштити породичног дома и породични програм који ће наше породице учинити богатијим.