Прочитај ми чланак

Вучићев брат и Данилов другар (директор ПИО фонда) кренули у предизборну кампању

0

Андреј Вучић, брат председника Србије Александра Вучића, и члан Извршног одбора Српске напредне странке, у суботу је одржао још један састанак са напредњацима београдске општине Вождовац.

Колико је СНС-у важна ова београдска општина доказ је и то што је на састанку са члановима одбора био и Вучићев брат и Данилов друг који је случајно директор ПИО фонда.

Реља Огњеновић, челник СНС и директор Фонда за ПИО, је на Инстаграму објавио објаву у којој каже да смо „на ОО Вождовац имали прилику да одржимо радни састанак и угостимо Андреја Вучића, члана Извршног одбора СНС и Луку Петровића, потпредседника Извршног одбора и члана Председништва СНС-а.

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Реља Огњеновић (@relja.ognjenovic)

„Заједно смо се договарали о нашем ангажовању на предстојећим изборима, јер нам је циљ да наша општина буде препозната као она која је увек на услузи својим грађанима, а наш рад и залагање да буду мерило свега доброг што је у претходном периоду урађено на Вождовцу.

Сложили смо се да је пред нама тежак период, али да СНС има добар програм и иде у добром смеру да оствари све замисли политике нашег председника Вучића. Настављамо да се боримо за нашу Србију!“, пише у објави Реље Огњеновића.

Лука Петровић, члан Председништва СНС, који је и поставио кратти видео запис са овог састанка на свом налогу на Инстаграму је написао:

„Данас сам одржао радни састанак заједно са председником Општинског одбора Вождовац, Марком Кулићем и Андрејем Вучићем, на којем смо прошли кораке који ће нам помоћи да у наредном периоду ова општина буде једна од водећих према броју гласова и јачини у Београду.

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@luka.petrovic.official је поделио/ла објаву

Заједно са функционерима и активистима Српске напредне странке сложили смо се да је испред нас пут који можда није лак, али који је заједничким снагама лакше прећи.

Избори који нас очекују треба да нам буде мотивација да будемо уједињенији него икада пре и окупљени око идеје сигурне и јаке Србије, оне која иде напред“.

Ванредни локални, парламентарни и покрајински избори најављени су за 17. децембар.