Прочитај ми чланак

ВУЧИЋА КАНОНИЗОВАТИ У СВЕТИТЕЉА, а Ђука Бизон да се хиротонише!

0

СНП “Наши”  предлаже  недостојном двојцу Иринеја, односно Иринеју бачком и Патријарху Иринеју, да као логичан потез после доделе ордена Александру Вучићу, шефу политичког крила мафије и издајнику, да га канонизују и за светитеља.

Два Иринеја погазила су све вредности за које се залаже СПЦ и отворено су стали у заштиту човека који се директно обрачунава са православним наслеђем, духовношћу и КОСОВСКИМ ЗАВЕТОМ.

Фото: Н.С.

Александар Вучић отворено пропагира протестантизам и у више наврата је рекао да су Срби народ који воли да буде губитнички и да себе сажаљева кроз своје “поразе”. За њега је “битка на Косову мит”, а како је рекао “Цар Лазар је изгубио Косово, а не Вучић”  и “Мурат је јунак каквог Срби никада нису имали”…

За Вучића не постоји “Царство Небеско”, а читаву своју политику подредио је издаји Косова коју оправдава “да он жели да реши то питање ради наше деце” или “да не жели српску децу да шаље у рат”,  у које је иначе он сам позивао и хушкао народ током деведесетих година и због кога је на хиљаде људи изгубило животе.

Два Иринеја су уједно и највећи следбеници идеологије Александра Вучића. Земаљско је за малена царство, а Небеско увек и довека, за њих више не важи. Њихова водиља је само земаљско царство и зарад земаљских добара они су се усудили да подрже и човека који издаје Косово, а своје сународнике на Космету терорише преко криминалних структура, како би му давали гласове на изборима.

Иринеј Буловић зарад обећања да ће постати наредни Патријарх СПЦ, а Патријарх Иринеј зарад земаљских части и интереса.

У то име предлажемо да овај двојац Иринеја уместо Светог Саве за свог светитеља канонизује Александра Вучића, како би њихов молитвени заступник постао Свети Аца издајник и среброљубац из Бугојна, а у ред својих архиереја одмах могу да поставе и чувеног Ђуку Бизона, који се преко режимских медија обрачунава са свештеницима и архиерејима СПЦ који су били против одликовања Вучића.

Свето писмо два Иринеја од данас је Информер, а њихова литија је геј парада, коју организује њихов одликовани Александар Вучић, а ускоро Свети Аца.

Два Иринеја више не заслужују никакво поштовање од стране српског народа, јер су се отворено сврстали на страну оних који раде на његовом уништењу.

                   ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!