Прочитај ми чланак

Вучић припрема јавност за ослобађање Колувије за Јовањицу?! (ВИДЕО)

0

Невероватно, али истинито! Као да је портпарол произвођача дроге из Јовањице, председник Србије из Дубаија се обратио нацији са ексклузивним информацијама да марихуана није дрога, да Колувија изгледа ни за шта није крив а да су Вулин, Бабић и екипа чепркали по расаднику парадајза а не по највећој откривеној плантажи дроге у Европи и то под патронатом државе кандидата за чланство у ЕУ.

Шта је било толико хитно да нам велики вођа ово објављује са викенда из палата арапских шеика, остаје нејасно. Ипак полако постаје јасно да Вучић после негодовања јавности што је Колувија не само пуштен из притвора већ и почео да даје и интервјуе у режиији режима – мора лично да припрема јавност за ослобађајућу пресуду.

Вучић нам је саопштио да је скандал што је Колувија провео две године у притвору а како каже „никога није убио или бар не постоји оптужница за то“. Као да је видовита Зорка, наговестио нам је и „да ће се појавити полицијац који ће потврдити наводе из Колувијине одбране“ и доказати да иза афере производње дроге у Јовањици под државним патронатом, заправо стоје неке тајанствене западне силе.

Ако је и од Вучића много је.Чак и из палата арапских шеика.