Прочитај ми чланак

ВУЧИЋ ПОСЛЕ САСТАНКА У КРЕМЉУ: Путин долази у Србију до краја године!

0

Председники Србије Александар Вучић изјавио је данас у Москви да је председник Русије Владимир Путин прихватио његов позив и да ће доћи у посету Србији пре краја године.

– Упитио сам позив председнику Путину и могу са задовољством да кажем да председнбик Путин стиже у Србију и доћи ће пре краја године – рекао је Вучић обраћајући се новинарима српских медија.

Он је додао да ће накнадно бити договорен датум посете.

– Ми ћемо му тада показати много тога што смо успели у међувремену да урадимо. И наше економске резултате, али ћемо му показати и напреднију, озбиљнију и снажнију армију, него што је била када је последњи пут био у нашој земљи – рекао је Вучић.

– Српска војска ће бити снажнија, а наша земља сигурнија кад набавимо ново наоружање од Русије, али нама то не треба ни за какве сукобе већ да можемо да их спречимо – рекао је председник Александар Вучић.

У изјави новинарима српских медија Вучић је рекао да се разговори о тој теми настављају и сутра у Москви, те да не може ништа више и детаљније да каже, јер, додао је, много тога зависи и од наших могућности.