Прочитај ми чланак

Вучић поништио скупштинску резолуцију о војној неутралности, сад смо против Русије

0

За само два дана, Александар Вучић је потпуно отворио карте и потврдио да креће путем потпуног покоравања НАТО пакту и дубокој држави у намери да остане на власти, али и на слободи.

По систему куване жабе и антируског препарирања Срба, Вучићев режим је започео нацистичко-антируску агенду, која ће се само појачавати у наредном периоду.

Прво је Вучић потписао Атинску декларацију у којој се тражи одговорност за „руске ратне злочине“ у Украјини и хапшење свих одговорних, па и Владимира Путина, а затим је већ сутрадан срамотна премијерка Ана Брнабић присуствовала Кримској платформи, иницијативи украјинске Владе која има за циљ „ослобођење и реинкорпорацију“ Крима.

Другим речима, Србија се обавезала да ће помоћи Украјини да војно поново окупира Крим!

– Ако некоме није јасно, придруживање „Кримској платформи“ значи да је Александар Вучић фактички поништио скупштинску резолуцију о војној неутралности и прикључио Србију војној коалицији против Русије, пошто је „ослобађање“ Крима могуће једино оружаним путем – објаснио је Драган Добрашиновић из Усправне Србије.

Како сазнаје редакција „Србин инфо“, режим је започео и чистке свих људи у службама безбедности који имају било какве контакте са Русијом.

Наравно, режим ће покушати да медијски сакрије што је више могуће ову издају српских националних интереса, а посебно ће бити интересантно видети да ли ће и на који начин реаговати и званична Русија.

Интересантно, данас је руски амбасадор у Босни и Херцеговини присуство бошњачких званичника Кримској платформи окарактерисао као непријатељски чин. С друге стране, руски амбасадор у Србији као да нема замерки на рачун Вучића и Брнабић…