Прочитај ми чланак

БАНДО: Вучић поломио браву на вратима кабинета јер су му тражили 13.плату!

0

Vucic pretiig

Потпредседник Владе Србије Александар Вучић полимио је браву од врата на свом кабинету када су му чланови руководства Агенције за конотрлу летења тражили дозволу са себи и радницима исплате 13. плату!

Новинар “Блица” пратио је овај догађај из суседне канцеларије када му је пажњу привукла велика бука и галама на другом спрату Владе Србије у Немањиној 11.

Плануо због „непристојног“ захтева: Александар Вучић

– Бандо лоповска, марш напоље! Како вас није срамота! Напоље да вас никад више нисам видео! Никад вам није доста пара, а имате највеће плате у Србији… орио се Вучићев бес ходницима Владе!

Убрзо је испред Вучићевог кабинета стигао и домар који је брзо заменио браву на канцеларији. Један од сарадника потпредседника Владе испричао нам је шта се дешавало у Вучићевом кабинету.

– У дану док је радио на финализирању списка свих директора јавних предузећа који би требало да буду смењени, дошли је неколико људи из Агенције за контролу летења Србије и Црне Горе. Донели су му захтев за исплату тринаесте плате, а тамо су просечна примања око 300.000 динара, док директор Слободан Цвијан има 850.000 динара. Одмах их је избацио напоље и почео да више на њих – каже саговорник “Блица”.

Он додаје да је министар финансија Лазар Крстић је већ добио налог да забрани исплате тринаестих плата у свим јавним предузећима.

(Блиц)