Прочитај ми чланак

ВУЧИЋ ОБРНУО ИГРИЦУ: Јеремић је дошао да ме линчује!?

0

Александар Вучић је вечерас изјавио да у страначком дијалогу у ком посредују странци не учествује јер тај део опозиције сам истиче да не жели са њим да разговара, већ желе да разговарају са странцима.

Он је подсетио и на пљачку Србије од стране странака бившег режима, пре свега ДС.

– Зашто после силаска са власти приходи нису 619 милиона евра, већ 60? – питао је Вучић, на спомињући директно име Драгана Ђиласа.

Говорећи о инциденту који је у председништву изазвао Вук Јеремић, Вучић каже да су Јеремић и његови сарадници дошли код њега на радно место да га линчују.

– Они су за Ану Брнабић рекли да је глупача, али нико не реагује – рекао је председник.

Вучић објашњава да не постоји подела у друштву у мери у којој неки желе то да прикажу.

– Спремни смо да дозволимо људима да иду до министарства и да ураде шта хоће са бирачким списковима. Све прихватимо. Нека их састави Билчек лично. Реч је о ноторној лажи… То је безвезна ствар! Не знам како мислите да је могућа превара? Да мртви гласају? Нисмо ништа крали, сваку врсту контроле смо спремни да испунимо. Они нама кажу да три дана пред изборе изађемо са јасним цифрама колико је која странка потрошила пара, ево ја им кажем да и то можемо. Имамо легитиман новац, не финансирају нас тајкуни. Морам да видим ко ће бити противкандидати, па ћу онда одлучити хоћу ли се кандидовати – рекао је Вучић.