Прочитај ми чланак

Вучић о сусрету Ђурића и Радоичића: Цинкароши…

0

Председник Србије Александар Вучић рекао је да није ништа питао амбасадора Србије у САД Марка Ђурића да ли се срео са некадашњим потпредседником Српске листе Миланом Радоичићем након што се појавила фотографија сусрета на друштвеним мрежама.

– А ти Марко Ђурићу видео си се ту и ту, нисам га ни питао ни кад, ни где, ни зашто. Ни да ли је устао од свог стола да се види са Миланом Радоичићем, да седне на минут два или дошао са њим, ни кад ни шта. Ништа га нисам питао – казао је Вучић.

Како је навео, само је гледао цинкароше по моделу из 1943. године како ће негде неком да пријаве.

– Замислите са зликовцем Србином се срео. Стварно? А хвалићете све оне који иду на гроб Адему Јашарију који је убијао српске полицајце и војнике легалне и легитимне. Још ћете да глумите жртве. Све је изокренуто у овој земљи – навео је.

Подсетимо, Марко Ђурић и Милан Радоичић састали су се у једном ресторану у Београду, што се види на фотографији коју су у суботу увече на друштвеној мрежи „X“ делили медији и корисници те мреже са Косова.

На фотографији се виде Ђурић и Радоичић како сами седе за столом у једном ресторану, а корисници друштвене мреже „X“ су навели да је она настала у Србији. Међутим, није познато када се десио сусрет амбасадора Србије у САД и Радоичића, који је под санкцијама Америке због корупције и на потерници Интерпола.