Прочитај ми чланак

ВУЧИЋ О ПРОТЕСТУ ОПОЗИЦИЈЕ 9. МАЈА: Доћи ће љотићевци да се боре против фашизма

0

Поводом најава да ће грађани из целе Србији на Дан победе над фашизмом, 9. маја, протестовати испред зграде Председништва, председник Александар Вучић оценио је данас да ће "доћи љотићевци да се боре против фашизма".

„Окупе се и прошетају и шта онда? Зграда ће да падне сама од себе и демократија ће да дође сама од себе“, рекао је Вучић одговарајући на питања новинара у Селевцу где је у оквиру кампање „Будућност Србије“ обишао предузећа „Микрос Унион“.

Вучић је то изјавио упитан како коментарише изјаву потпредседника Народне странке Синиша Ковачевић да протести широм Србије не би требало да трају „још 100 недеља“, него до 9. маја, Дана победе над фашизмом, када ће се грађани из целе земље окупити у Београду, испред Председништва Србије, уколико не буду испуњени њихови захтеви.

Вучић је казао и да током синоћњег протеста у Новом Саду нису оштећене просторије Српске напредне странке, већ да су излепљене налепницама.

„Много су храбри, лепе неке идиотске налепнице. Нека их, нека лепе, али почистићемо ми то, као што чистимо Србију од смећа и дугова које су оставили“, рекао је Вучић.

„Изађите са паметнијом платформом“

Вучић поручио је данас косовским властима да су усвајањем платформе за преговоре „џабе кречили“ и да треба да изађу са паметнијим докоментом, па да се онда преговори наставе.

Драги наши албански пријатељи – џаба сте кречили, нема ништа од тог посла, него се ви лепо опаметите, изађите са паметнијом платформом, па да онда разговарамо, поручио је Вучић на завршном скупу кампање „Будућност Србије“ коју је данас имао у Подунавском округу.

                       ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!