Прочитај ми чланак

Вучић: Нисам у послу са Милом, он и не зна где је Београд на води

0

Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је за њега најсмешније то што га је у последњих 15 д 20 дана оптужио Мило Ђукановић да га је срушио, његови противници да му је помогао, а данас су, како је навео, пронашли флоскулу да је хтео да ослаби Ђукановића, а не да га сруши.

“Просто да се запитате да ли је могуће да људи тако контрадикторне ствари сваког дана изговарају. Много је више мешања из Црне Горе и земаља региона у наше унутрашње односе. Не заборавите да су многе од земаља признале независност Косова и тиме се најгоре се умешали у унутрашње односе у Србији”, рекао је Вучић.

Он је изјавио да никада није имао пословне аранжмане са Милом Ђукановићем.

“Што се тиче господина Кривокапића, ја свим људима желим све најбоље. Никога од те тројице лидера не познајем. Бечића сам можда видео кад сам био у опозиције” рекао је председник Србије.

Он је истакао да су за њега важни они људи са којима “имамо пријатељске и братске односе – то су Андрија Мандић и Милан Кнежевић”.

“То су људи који не крију да припадају српском народу и зато ми имамо право да се боримо за остваривање њиховог колективног права”, навео је Вучић и додао да што се тиче оптужби да “имамо неки бизнис на Београду на води, мисли да Ђукановић једва да зна где се то налази”.

“Београд на води, а не Република Србија уређују Савски трг. Упутићу писмо Влади Србије и Граду Београду, мислим да је идеја Милоша Јовановића, председника ДСС, изузетно добра, да у згради старе Железнице Србије направимо музеј средњовековне Србије”, додао је он.