Прочитај ми чланак

ВУЧИЋ не сме на МУСЛИЈУА: Албанац понижава Србију у Бујановцу (ВИДЕО)

0

Заменик председника општине Бујановац, Шћиприм Муслију, скинуо је и бацио заставу Србије коју су непозната лица, како је саопштио Национални савет Албанаца, поставила код споменика погинулом борцу Ослободилачке војске Прешева, Бујановца и Медвеђе, Фатмиру Ибишију, на улазу село Кончуљ.

Након што је скинуо српску заставу, Муслију је на јарбол окачио, односно вратио заставу Албаније. Заменику председника општине и шефу Покрета за демократски прогрес (ПДП) асистирало је неколико особа. Муслију је претходно зауставио саобраћај на магистрали.

​​Цео „перформанс“ преношен је уживо на Муслијуовом профилу на Фејсбуку. Снимак је у међувремену уклоњен, али се проширио друштвеним мрежама.

– Где су хероји Александар Вучић, Александар Вулин и Небојша Стефановић? Заменик председника општине Бујановац, Шћиприм Муслију, баца српску и поставља албанску заставу у Кончуљу – упитао је Миодраг Бебић на Твитеру.

И док се српски државни врх буса пред домаћом јавношћу у патриотске груди, са друге стране нема храбрости да интервенише на најочитије примере непоштовања државних симбола Србије.