Прочитај ми чланак

ВУЧИЋ: Народу сметају клемпаве уши Мартиновића

0

По први пут након 10 година председник Србије Александар Вучић гостовао је на Студију Б у специјалној емисији где је преко 2 сата говорио о протестима и учесницима који праве гужве по улицама.

Издвајамо неке од најзанимљивијих изјава:

Видим ја ко протестује против мене. На улицама сам препознао оног нарко дилера Сандуловића. Кажу спонтани протести а видим да има тачно ко навија и ко руководи ко ће шта и када да узвикне мени, да ме увреди. Све је то неко организовао.

Нисам се уплашио ни најава да ће изаћи на улице милион људи, а камоли кад видим да шета њих 10,000. Свакако међу њима има и искрених и поштених људи и њихове жеље и придике и хоћу да саслушам, али ме нарко дилер Сандуловић као ни лидери лопови из опозиције не занимају. Апсолутно ме не занимају!

Много је мржње на мрежама. Сад видим вређају и Мартиновића. А ја вас да питам, шта је он то вама скривио? Па он је школованији и паметнији од половине вас. А не онда кад нема шта да му нађу онда кажу ружан си имаш клемпаве уши. Па шта сад? Није он као ви из опозиције да трчи по клиникама и да се затеже.

Верујем да споља добар део протеста јесте финансиран или барем логистички покривен. Имамо такве информације. Знате… Немојте молим вас да причам шта све знам о тим шатро народним протестима. Нисам ја тако будала и наиван како неки мисле. Можете да ме волите или не волите, али немојте да мислите да сам глуп јер нисам.

То што ћутим на криминална дела појединих лидера опозиције не значи да сам ишта опростио нити да не видим шта раде.

                     ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!