Прочитај ми чланак

„Вучић каже да нема Веселиновићев број – без бриге, бата Андреј има“ (ФОТО)

0

Напредњачки лидер Александар Вучић данас се правдао после јучерашње конференције за медије Маринике Тепић, која је истакла да га је полиција прислушкивала јер је разговарао са људима повезаним са криминалом, па је имао потребу да каже да није разговарао са Звноком Веселиновићем и Миланом Радоичићем.

– Ја сам два пута видео на Косову Веселиновића, а мислим да се никада у животу нисмо чули. Немам ни његов број меморисан у апарату… Са Миланом никада нисам разговарао, осим ако је био присутан на састанцима када сам преносио поруке људима са Косова, па су ту седели и људи из Српске листе – рекао је Вучић.

После ових његових речи још једном се огласила Мариника Тепић, потпредседница Странке слободе и правде, пославши првом човеку напредњака и у слободно време председнику Србије више него јасну поруку.

– Вучић се данас правда да није причао са Звонком Веселиновићем са „МИСЛИМ да се нисмо чули“ и „немам ни његов број меморисан“! Без бриге, бата Андреј има – написала је Тепић уз фотодокументацију.

А онда је наставила:

– А зашто му директора ВБА Ђура Јованића зову „носач кофера“ за Емирате и Београд на води – то је прескочио чак и да слаже – навела је потпредседница Странке слободе и правде.