Прочитај ми чланак

ВУЧИЋ: Дошао сам да кажем „метро“ и укажем – колико је важно да их победимо

0

ГОВОРИО НА ПРЕДИЗБОРНОМ СКУПУ ЛИСТЕ „АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ - ЗАТО ШТО ВОЛИМО БЕОГРАД“

ДОШАО је овај наш председник за говорницу, рекао је Александар Вучић на почетку обраћања на предизборној конвенцији листе „Александар Вучић – Зато што волимо Београд” у београдској општини Вождовац.

Он је тиме алудирао на опаску Весне Станојевић, која је претходно у свом обраћању поменула „и овај наш председник..!”.

Вучић је Вождовчанима захвалио на подршци у претходним годинама, те им поручио да су и они, као и сви остали Београђани, једнако драги људи због којих ће напредњаци и даље радити на добробит грађана.

„Нешто сам зарибао претходних дана”, приметио је, додајући да је једва издржао разговоре у Турској и Аустрији, али и рекао да није могао да пропусти данашњи скуп и да каже и поручи:

„Дошао сам да кажем колико је важно да сви будемо уједињени и да их победимо поново”, на шта су му присталице узвратиле овацијама и повицима „Ацо, Србине”.

Како је навео, грешило се претходних четири, пет година, свако греши, али за разлику од многих других, како је рекао, „ми смо радили и градили сваког дана”.

„Устајало се рано, легало касно, вредно и марљиво радило и борило за будућност земље”, рекао је Вучић и додао да наша политика стоји на две ноге – једна је очување мира и стабилности, а друга економски развој.

„Као што сам једном обећао Београд на води, тако хоћу сад да кажем – идемо у пројекат изградње метроа и изградићемо метро у Београду”, рекао је Вучић и додао да ће све оно што смо сањали 40 и 50 година полако али сигурно да остварујемо.

Али, истакао је, не може само Београд на води и метро, ако и људи у Рипњу, Батајници, Железнику, Остружници немају све оно што им је потребно.