Прочитај ми чланак

ВОЈИСЛАВ ШЕШЕЉ: Како сам победио рак

0

Шеф радикала истакао је да су му здравствени параметри добри и да му срце ради добро као да је младић, а не човек од 63 године

Шеф радикала Војислав Шешељ открио је да лекарски налази које је урадио у последња два месеца показују да више нема рак дебелог црева и да је успео да победи ту опаку болест.

„Обавио сам комплетне лекарске прегледе, укључујући ЦТ скенер, и нигде нису наишли на трагове канцера. Крва слика ми је потпуно нормална. Што се тиче две метастазе на јетри, она мања је потпуно нестала, а већа мирује, али је опкољена са свих страна што је јако добар показатељ. Не повећава се. Калцификација је већ одрађена, што значи да је организам нашао начин да нападне жариште, и постепено убија патогено, било да су то бактерије или ћелије рака“, испричао је Шешељ за Курир. Он је истакао да су му и остали здравствени параметри добри и да му срце ради добро као да је младић, а не човек од 63 године.

„Да појасним, крвни судови су ми били изванредни и пре тога. И лекари у Хагу су ми то потврдили“, додао је и открио како је дошао до тако, како каже, чудесних резултата.

„Знате, ја сам дисциплинован. Поштујем све препоруке професора Милована Бојића. У исхрану сам увео многе лековите биљке и препарате који су сигурно имали ефекта на моје, хвала богу, тренутно добро здравствено стање“, закључио је Шешељ и додао да здрав улази у председничку кампању.

Он је, такође, открио да је изгубио 15 килограма, пошто је хлеб и слаткише у исхрани заменио воћем и поврћем, те да сваког дана поподне одспава сат времена, и тако дан претвори у два радна дана, пошто га поподневни сан окрепљује.

Војислав Шешељ је због болести новембра 2014. године пуштен из Хашког трибунала, где је провео скоро 12 година.