Прочитај ми чланак

ВЕРУЈУ У ПОБЕДУ: Потписе за кандидатуру заменио за две министарске фотеље!

0

Шок међу српским клаберима изазвао је данас њихов кандидат за председника Србије Срђан Филиповић - Фила из Свилајнца, када је објавио да је своје гласове дао Љубиши Прелетачевићу - Белом из Младеновца у замену за две министарске фотеље!

Филиповић, контроверзни дизајнер ентеријера, комерцијални уметник и београдски клабер, у јавности је познат као човек који је радио на ископавању остатака диносауруса па су га медији назвали српски Индијана Џонс, на тај начин је одустао од кандидатуре, коју је најављивао у протекла два месеца.

– Водили смо тешке преговоре око додељивања фотеља. Тражио сам место премијера, али сам на крају пристао на две министарске фотеље. Лично, надам се фотељи министра за науку. Пошто сам једини Србин који је ископао диносауруса мислим да ћу у томе помоћи Белом и ископати истину у Србији – рекао је Фила.

Фила је у Свилајнцу почео у организацију прикупљања потписа за Белог и, како каже, нада се да ће му донети више од 3.000 потписа.

– Данас сам у Младеновцу дао свој глас за Белог. Млађи је и јачи од мене. Зато сам одлучио да све своје гласове дам свом будућем председнику Србије – Белом. Нисам знао да у Србији још има поштених људи, што ме је Бели разуверио. Знам да ће се неки моји бирачи љутити, али сигуран сам да је Бели прави Мојсије – каже Фила и додаје да се лично уверио да је Бели данас прикупио више од 7.000 потписа, те је решио сам да у Свилајнцу организује прикупљање потписа за Белог.

Он ће кандидатуру Белог подржати са својим гласачима из Свилајнца, Деспотовца, Јагодине, Лапова и Баточине.