Прочитај ми чланак

Вакцинисани Чеда завршио у болници у иностранству, а овако је вређао „антиваксере“

0

Лидер Либерално демократске партије али најпре промотер Александра Вучића и неко ко је до сада неколико пута прележао корону и вршио најгору врсту корона/вакциналне пропаганде Чедомир Јовановић поново има озбиљне здравствене проблеме, опасне по живот, пише Курир.

Како се наводи, њему су “стала” плућа, а као разлог Чеда наводи “последице короне”. Он се већ 19 дана налази у болници у иностранству.

Чедомир Јовановић је уредно вакцинисан и тиме се хвалио те позивао грађане да се вакцинишу.

– Одустаћу никад, упркос свему бице добро, морам! – рекао је Јовановић за Курир.

Да подсетимо, Јовановић је већ половином маја врло експлицитно је својим пратиоцима на друштвеној мрежи Инстаграм објаснио да се не осећа добро и да има здравствене проблеме.

– Није тајна да су ми од короне плућа у к***у, понекад, као данас, она су баш, баш у к***у. То зна и Тома из Тополе. Тома што је свом сину 2005. дао име Чедомир. Пустише ми сад заједно ову песму – написао је тада Јовановић

Јовановић поред тога што је од почетка корона хистерије неколико пута хистерисао као прави маркетиншки стручњак у неколико наврата је и директно вређао већински део Србије који није желео да прими експерименталну вакцину.

Он је тако почетком Новембра прошле године у емисији Хит Твит рекао да је био ужасно тужан када је испред стана у ком живи доктор Кон видео антиваксере који су епидемиолога називали „Менгеле“.

“Био сам ужасно тужан када сам видио шта се десило доктору Кону. Није он прва особа којој долазе пред кућу. Ја се Вама дивим господине како сте то изнели, ужасно ми је жао што је таква слика отишла из овог града у којем има много више пристојног света, него оваквих будала. Ја после ковида нисам могао да дишем и отишао сам два месеца у Грчку. (очигледно није вредело) Ја бих био много мање толерантан, него што је то данашња власт”, рекао је Јовановић.

Он је тада на најгори начин извређао грађане који нису желели да се вакцинишу:

 

“У црвеној зони смо исти, онако голи избодени. При чему, и ту грешим. Нисмо сви исти. Највеће пи**е су антиваксери. Они кукају и тад не питају лекара шта му је у листи и који му лек даје”, изјавио је Јовановић.

Ми имамо једно врло једноставно питање за Чеду и остале. Када се толико залажеш за лекаре у Србији и имаш толико поверења, зашто лечење у иностранству? Ето, не питамо га зашто и како корона и проблеми са плућима након вакцинације, нећемо то да питамо јер знамо одговор.