Прочитај ми чланак

ВЕЛИКИ СКУП за КОСОВО у БГД! Ванредна емисија са Дамњаном и Дејаном Петром

0

У среду, 14. фебруару, ванредна уживо емисија на Јутјуб каналима „Србин.инфо“ и „Центар“ са Дамњаном Кнежевићем и Дејаном Петром Златановићем поводом ситуацију на Косову и Метохији и најављеног скупа подршке српском народу у јужној српској покрајини.

Од 20:00 часова, на Јутјуб каналима „Србин.инфо“ и „Србин.инфо – канал Центар“, од 20:00 часова, гледаоци ће моћи уживо да разговарају са једним од оснивача народне иницијативе „Нема предаје КиМ“ и „Народних патрола“, Дамњаном Кнежевићем, у вези најављеног скупа подршке српском народу на Космету, а који треба да започне 24. фебруара од 18 часова испред Споменика Руском цару Николају Другом и Председништва Србије, а да се заврши код Патријаршије Српске Православне Цркве.

 

Кнежевић ће одговарати на следећа питања гледаоца: зашто до сада ниједна политичка странка (и парламентарне и ванпарламенталне) нису позвали народ у Србији да се активно супротстави издаји КиМ од стране режима Александра Вучића; зашто овај скуп организују једино патриотски покрети и удружења, која нису учествовали на изборима 2023. године; зашто се опозиција међусобно свађа уместо да заједнички усмери на борбу против СНС – СПС-а; зашто су неке политичке странке у предизборној кампањи опозиционе, а након избора желе сарадњу са владајућим режимом; зашто у Србији још нема литија за спас српског народа и светиња на КиМ; зашто не само политичке странке већ и друге важне националне институције у Србији ћуте на одвајање јужне српске покрајина од Србије; зашто неке владајуће и опозиционе странке хоће да уведу санкције Русији; као и који је крајни циљ споменутог скупа 24. фебруара и на које све начине обичан народ, грађани Србије и Срби, ма где били у свету, могу да се супротставе продаји Косова и Метохије од стране владајућих елите у Србији.

Уживо емисију ће водити и моделирати у студију Србин.инфо, од 20 часова, Дејан Петар Златановић.