Прочитај ми чланак

Ударио локалног СНС функционера, ухапсила га антитерористичка јединица

0

З.Б (38) из Мајданпека посвађао се на улици са локалним СНС функционером и ударио га у пределу лица, након тога покренуте су специјалне јединице како би га ухапсиле.

.Б се сумњичи да је у парку у Мајданпеку, ударио руком у пределу лица Бранислава Томића, председника општинског одбора српске напредне странке у Мајданпеку.

Како је МУП саопштио Бранислав Томић је од ударца задобио тешке телесне повреде, а посебна јединица полиције је муњевитом акцијом ухапсила насилника и њему је одређен притвор од 48х, након чега ће бити приведен истражном судији.

Поставља се логично питање како то да је полиција у неким случајевима веома ефикасна, док је у неким случајевима немоћна да било шта учини.

Подсећамо вас на ону ситуацију испред народне скупштине када је батинаш СРС-а тукао посланике бејзбол палицом и колима хтео да прегази народне посланике Двери и то све пред полицијом.

Батинаш СРС ,напао посланике Двери испред народне скупштине србије www.антибот.га
Полиција је тада била скроз немоћна , или се једноставно ставила под команду СРС-а и СНС-а и не жели да предузима никакве мере против њихових чланова.

                    ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!