Прочитај ми чланак

„УААА“ Звиждуци за Вучића у Краљеву (ВИДЕО)

0

Напредњачки лидер Александар Вучић све је учинио не би ли обележавање 23. годишњице почетка НАТО бомбардовања у Краљеву претворио у страначки митинг, поново је било довођења људи из других градова, али се у маси уцењених зачуо глас оних слободномислећих људи. Никад гласније "УААА".

Када је новинар телевизије Пинк Дарко Пановић, који је водио програм у Краљеву, најавио Александра Вучића, напредњачки вођа је прижељкивао аплаузе и овације, будући да је све рађено не би ли било доведено што више људи.

Како је краљевачки одбор Странке слободе и правде раније напоменуо, виђени су аутобуси са ивањичким и чачанским регистрацијама, било је и позива в. д. директора краљевачке болнице да начелници и медицинске сестре поздраве Вучића, али…

У маси се истакао и слободномислећи глас, који је показао председнику СНС шта мисли о њему. Тако су се, након аплауза послушника и уцењених, могли чути звиждуци, а било је и узвика негодовања, па се на снимку може чути и никад јаче „УАААА“.

– Какви су ово звиждуци за одлазећег председника? – питала је новинарка Маја Вукас на Твитеру, док је снимак звиждука поделио водитељ и новинар Иван Ивановић, који је констатовао:

– А за Алека, сасвим ново искуство… Изгледа да су неки дошли пешке.

Све је то доказ да се људи ослобађају стега, да не желе више да буду уцењивани и понижавани, па је глас из масе само један доказ да је зрело за промене.

Уосталом, 3. април се ближи, Вучић је све нервознији, а колико је у паници, показао је у четвртак, када је после гостовања Здравка Поноша на телевизији Пинк упрегао пропагандну машинерију па је за 15 минута „Курти напао Србију“, а на њега планирају и ко зна који „атентат“…

Али, није успео…